Najbolje limuzina

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ‘Content here, content here’, making it look like readable English.

MATURSKO VEČE

Veče koje nikada nećete zaboraviti je jedan od razloga zašto trebate da obeležite ovu specijalnu priliku dolaskom u limuzini po Vašem izboru. Bilo da je u pitanju neki od savršeno očuvanih oltajmera, dugačka limuzina, neki luksuzni automobil ili pak sportski, na Vama je da izaberete, a mi ćemo se pobrinuti da opravdamo ukazano poverenje.

Korporativni događaji

Iznajmljivanje luksuznog automobila ili limuzine može biti način da impresionirate klijente ili da se jednostavno prevezete s jednog mesta na drugo. Kombinacija naših luksuznih vozila i profesionalnih šofera će sigurno biti dobitna kombinacija, kako za posao, tako i za Vaš lični užitak.

Pošaljite nam upit i veoma brzo saznajte cenu iznajmljivanja limuzine i oldtajmera putem našeg sistema online rezervacija. Sve što je potrebno je da unesete detalje koji se tiču Vaše vožnje i u kratkom roku dobićete odgovor.

Hvala vam puno, na savršenoj vožnji za naše venčanje! Oldtajmer i limuzina su bili perfektni, a vozači profesionalni i prijatni. Još jednom hvala najboljem limo servisu.

Katarina & Nikolabankar & programer

Iznajmila sam od vas Prvi Srpski Autobus, posebno sam se oduševila što je vozač bio obučen potpuno u skladu sa tim vozilom i tim vremenom. Svaka čast!

Milica Petkovićmarketing

Nemam običaj da ostavljam ovakve komentare, ali nivo vaše profesionalnosti i izlaženja u susret me navode da ovo napišem. Hvala na svemu! Devojka kojoj ste spasili devojačko veče…

Ivana Arsić
Ivana ArsićArhitekta

Sve ono što jedan limo srevis treba da bude: odgovorni, pouzdani, tačni i sigurni. Limuzina je stigla tačno na vreme, čista i spolja i iznutra, a vozač je bio vrlo ljubazan, prijateljski nastrojen, a opet profesionalan. Limo Star bih svima preporučio. Pozdrav

Milorad JovanovićMenadžer logistike

Angažovao sam Limo Star da sačekaju i dovezu mog poslovnog partnera sa aerodroma. Dao sam im podatke o letu, kao i vreme kad treba da budu na aerodromu. Neko iz servisa me je pozvao i obavestio da avion sleće ranije i da im trebaju dalja uputstva zbog nastale promene. Predusretljivost, tačnost i pouzdanost su reči kojima bih opisao ovu kompaniju. Za svaku preporuku.

Milan MarinkovićAnalitičar investicija

Dobrodošli u Limo Star, pravo mesto gde ukoliko Vam treba možete pronaći bilo koji tip transporta. Bilo da Vam treba iznajmljivanje limuzine ili oldtajmera za specijalnu priliku ili luksuzno vozilo za poslovni put, mi smo tu da obezbedimo vozilo koje odgovara upravo Vašim željama i potrebama.

Svim vozilima upravljaju naši vozači, koji prolaze obuku kako bi uslugu transporta pružili na nivou visoke profesionalnosti.

Možda idete na specijalnu večeru, možda u pozorište ili operu i želite da imate luksuzno vozilo sa vozačem ili jednostavno da ne mislite o parkingu, ne brinite Limo Star će Vam pomoći. Možda sanjate da izgledate elegantno na Vašem rođendanu, devojačkoj večeri ili godišnjici.